Wanhan Tehtaan kirpputorit

INFO KEVÄT 2018: 

Killinkosken kirpputori uudistuu ja alustavia varauksia seuraavalle vuodelle ei oteta.
Kaikki paikkavaraukset/tiedustelut alkaen 2.4.2018 otetaan vastaan VAIN puhelimitse arkisin ma-to klo 10.00-14.30 Varauksia ottaa vastaan kirpputorin henkilökunta. 

TIEDUSTELUT 046 889 2870 tai kirpputori.killinkoski@gmail.com


Paikoista on valittavissa, joko pöytä tai hylly. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Kirpputori avautuu 15.5.2018

Tavaroita voi tuoda jo edeltävällä viikolla ma-to klo: 10.00-14.30 (tai sopimuksen mukaan). Tavarat on oltava myyntipaikassa heti kirpputorin ensimmäisenä aukiolopäivänä, tai paikka vapautuu!
Paikkamaksu maksetaan heti tavaroidentuonnin yhteydessä.

Koko kausi 15.5.-30.9     40 €
Kuukausi                         20 €
2 viikkoa                          10 €
(Myynnistä veloitamme 10% provision)

Suuren suosion saavuttanut Wanhan Tehtaan kirpputori entisen silkkikutomon hallitilassa on toiminut vuodesta 2002 lähtien. Kuten sanotaan: "Toisen romu on toisen aarre". Vaatteita, kankaita, astioita, sisustusesineitä, valaisimia, leluja, lastenvaatteita, työkaluja, retroa, antiikkia ja paljon muuta. Koskaan ei tiedä mitä tarpeellista etsivä voi kirpputorilta löytää. Tervetuloa siis tonkimaan ja tekemään löytöjä Wanhan Tehtaan kirpputorihallista! Kirpputorin toiminnasta vastaa Killinkosken kyläyhdistys ry.

Kirpputorin läheisyydessä toimii vanhojen kirjojen "Kirjakirppu" joka on täynnä vain ja ainoastaan vanhoja kirjoja ja pitää yllä vanhaa antikvariaattiperinnettä.

Kirpputorin myyjille halutessaan käytettäväksi valmis tulostettava hintalappupohja:

Tulostettavia hintalappuja (PDF)

Wanhan Tehtaan kirpputorin säännöt

Myyntipaikka on otettava käyttöön 31.5. mennessä tai varaus peruuntuu ja paikka luovutetaan ensimmäiselle jonotuslistalla oevalle asiakkaalle. Kirpputori avautuu 15.5. ja sulkeutuu 30.9.

Paikka tulee tyhjentää 30.9. mennessä.

Hinta: Myyntipaikan (pöytä tai hylly) kausimaksu on 40 €/paikka, lisäksi veloitamme 10% myyntipalkkion myydyistä tuotteista. Maksu on suoritettava etukäteen ennen tavaroiden tuomista tai sen yhteydessä.
Myytävien tuotteiden on mahduttava myyjälle varatulle paikalle tai esim. pöydän alle.

Tuotaessa tavaroita myyntiin, on tavarat merkittävä selkeästi asianmukaisilla hihtalapuilla joista ilmenee myyjän oma koodi (eli paikan numero), myytävä tuote sekä myyntihinta. HINTALAPUT TULEE OLLA KASSALLA HELPOSTI IRROITETTAVISSA (ei mielellään teippiin kirjoitettua tekstiä). Muuttaessasi tuotteen hintaa kesken myyntiajan, älä sutaa vanhaa lappua vaan tee tilalle AINA uusi hintalappu sekaannusten välttämiseksi.

Arvokkaammille myyntituotteille on varattuna lasivitriinikaappi kassan vieressä.

Tilitystä tulee pyytää etukäteen, suositus 1-2 pv aikaisemmin.

Emme ota myntiin elintarvikkeita, öljyjä, maaleja, ammuksia, aseita tai muuta palonarkoja tai vaaraa aiheuttavia tuotteita. Emme myöskään aikuisviihdettä tai siihen viittaavaa tavaraa. Kirpputorilla myydään yksityisten ihmisten tarpeettomiksi jääneitä tavaroita, eli ei saa myydä uusia tuote-eriä, varastettuja tai piraattituotteita. Vastuu vastoin näitä ohjeita myyntiin tuotujen tuotteiden aiheuttamista vahingoista on myyntipaika vuokranneella.

Siisti myyntipaikka on houkutteleva ostajalle, pidäthän siis huolen paikkasi siisteydestä tarkastamalla sen myyntikauden aikana tasaisin väliajoin ja halutessasi tuoden myös lisää uusia tuotteita myyntiin.

Kyläyhdistys ei vastaa myyntiin jätettyjen tuotteiden katoamisesta, väärään paikkaan kulkeutumisesta tai rikkoutumisesta.

Allekirjoittamalla ja maksamalla paikkavuokrasi kassalla, sitoudut noudattamaan yllä esitettyjä vuokrausehtoja.

Kirpputorilta saadut varausmaksut ja myyntipalkkiotuotot menevät kyläyhdistyksellemme kylätoiminnan ja Wanhan Tehtaan sekä kirpputorin toiminnan kehittämiseen

Osoite:
Killinkosken kyläyhdistys ry,
Inkantie 60, 34980 Killinkoski,

Tiedustelut ja varaukset:
kirpputorin aukioloaikana kirpputorin puh. 046 889 2870 tai sähköpostilla kirpputori.killinkoski@gmail.com